Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το Εργαστήρι Λόγου Τέχνης & Παράδοσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Νέων Στύρων και Περιχώρων «Οι Νηρηϊδες», τον Αθλητικό Όμιλο Νέων Στύρων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.
Η διοργάνωση θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμο Καρύστου.
Το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται και το χριστουγεννιάτικο παζάρι είναι εδώ με σκοπό να μας βάλει όλους για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Στο χριστουγεννιάτικο bazaar θα βρείτε κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα είδη, ρούχα, βιβλία και πολλές ιδέες για συμβολικά και οικονομικά δώρα.
Οι εθελοντές, οι δάσκαλοι και οι δασκάλες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, θα δημιουργήσουν σε συνεργασία με παιδιά, χειροτεχνίες για το χριστουγεννιάτικο παζάρι. Όλες οι δημιουργίες θα είναι αποτέλεσμα προσφοράς. Κάποιοι εθελοντές χαρίζουν το χρόνο τους, άλλοι τα χέρια τους, άλλοι τα υλικά, άλλοι το οργανωτικό και επικοινωνιακό τους ταλέντο.
Στην ομάδα χειροτεχνίας είναι ευπρόσδεκτοι φίλοι που διαθέτουν το δημιουργικό τους χρόνο αλλά και τυχόν υλικά που μπορούν να αξιοποιηθούν κατάλληλα.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην διοργάνωση θα γίνεται ηλεκτρονικά, στο επίσημο site της διοργάνωσης καθώς και γραπτά στην οργανωτική επιτροπή. Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στο χριστουγεννιάτικο παζάρι και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα.